Klíma
forgalmazás
Klíma
szerelés
Klíma
karbantartás
Kapcsolat

Rólunk

LHB Klíma

Klíma értékesítés

Klímaberendezések értékesítése. 

Általunk preferált klíma berendezés típusok: Gree,  Nord, LG, Daikin

Klíma beszerelés

Munkánkért minden esetben felelősséget vállalunk. Kollégánk szakképzett, Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál regisztrációval rendelkező szakember.

Klíma karbantartás

A felszerelt és üzembe helyezett készülék(ek) karbantartását a fogalmazó által megadott időszakban, általában évente kétszer szükséges elvégezni!

Klíma szerelés

 Az általunk értékesített klíma berendezések megbízható, minőségi készülékek, megfelelő szakszervizzel és  alkatrész ellátással. Vállaljuk klímája garancia időn belüli- és túli javítását.

Tevékenységeink

Klímaberendezések értékesítése, szerelése, javítása, karbantartása.

Légfüggönyök, komplett légtechnikai rendszerek kivitelezése, javítása, karbantartása.

Általunk preferált klíma berendezés típusok: Gree,  Nord, LG, Daikin

Klíma forgalmazás

Megbízható, minőségi klíma berendezések forgalmazása. Kizárólag olyan klímát értékesítünk, amiről tudjuk, hogy magas minőséget képvisel.

Klíma szerelés

Minőségi munkát végzünk. Bennünk, munkánkban megbízhat.

Klíma szerviz

Ha mégis elromlik, probléma lépne fel, keressen minket! Minőségi alkatrészeket használunk, hozzáértő szerviztevékenységet látunk el.

LHB Klíma - Miért mi?

Cégünk 2007-ben alakult és azóta folyamatosan klíma- és légtechnikai munkák elvégzésével foglalkozunk.

Alkalmazottaink szakképzett, megbízható munkatársak, aki a klímák telepítését szakszerűen, tisztán végzik el. Számunkra fontos, hogy a munka szép és esztétikus legyen, az adott igényeket maximálisan kielégítse. Az egyeztetett időpontban mindig megjelenünk.

Az árainkat tekintve; nem versenyzünk a hipermarketek ajánlataival, mivel csak megbízhatóan működő gépekkel vagyunk hajlandóak foglalkozni.  Miután mi nem a “személygépkocsiból dolgozó sufni-tuning” vállalkozások közé tartozunk, fontos, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek és  nyugodt szívvel merjenek ajánlani minket.

Vestner László | Telefon: +3620 514 3404