Klíma
forgalmazás
Klíma
szerelés
Klíma
karbantartás
Kapcsolat

Gree Smart klíma

Midea Aurora 2016-os, magasabb hatékonyságú, komfortosabb és elegánsabb utódja.

Midea Blanc klíma az LHB Klímától

Cold Catalyst szűrő
Nagy sűrűségű pollenszűrő
Automatikus öntisztítás
Alacsony hűtőközeg érzékelés
Gyors hűtés
2 irányű légáram
12 fokozatú beltéri egység
5 fokozatú kültéri ventilátor
Mono & Multi kompatibilitás
8 C 0 temperálás

Miért jó ha Gree klíma berendezést használ az otthonában?

Ha fontos tényező, hogy ne kerüljön sokba a klíma használta…
Mert 50%-os energia megtakarítást érhet el. G10 inverter technológia azt jelenti, hogy akár 1Hz frekvenciáig képes a kompresszor fordulatszámát csökkenteni, ezzel rendkívüli energiahatékonyságot elérve. 

Alacsony zajszinten működik. 21 dB(A) hangnyomás szintjével szinte teljesen hangtalan, éjjel sem zavarja, amikor alszik.

Gree Smart klíma, mert ...

… precíz hőmérséklet szabályozással rendelkezik. Az I-Feel azt jelenti az Ön számára, hogy a mini hőmérő a távirányítóban érzékeli a környezetében lévő levegő hőmérsékletét és ezt az információt továbbítja a beltéri egységnek. A klíma berendezés a ventilátor sebességét és a hőmérsékletet a távirányító elhelyezéséhez igazítja, ezzel maximalizálva az elérhető komfortérzetet. A Gree klímák széles légterelővel vannak felszerelve, ami azt jelenti, hogy függőlegesen és vízszintesen is állítható a légterelő, így maximalizálható a szoba komfortja.

… a Cold Plasma hatékonyan tisztítja a levegőt, elpusztítja a baktériumok 90%-át. Semlegesíti a kellemetlen szagokat. A keletkező negatív oxigén ionok javítják a levegő minőségét.

Keressen minket!

Vestner László | Telefon: +3620 514 3404