Klíma
forgalmazás
Klíma
szerelés
Klíma
karbantartás
Kapcsolat

Klíma szerelés

Klíma szerelés

Oldalfali klímák szerelése

Munkánkért minden esetben felelősséget vállalunk. Minden alkalommal próbálunk a lehető legkevesebb piszokkal dolgozni. A klímatelepítése alatt a munkavégzés mocskát rendszeresen takarítjuk. Kollégánk szakképzett, Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál regisztrációval rendelkező szakember. Korszerű gépekkel és műszerekkel dolgozunk. Gyorsak, precízek és pontosak vagyunk.
Áraink nem tartalmazzák az elektromos hálózat kiépítését, a klíma üzemeléséhez szükséges áramforrást a készülékhez legközelebb eső dugaljba kötjük be.
Áraink nem tartalmazzák az esetleges állványozás vagy alpin technika munkadíját. Ezek külön megállapodás tárgyát képezik. Figyelembe vesszük a helyi adottságokat és csak akkor javasoljuk az emelőkosarat, vagy állványt, ha nincs más megoldás.
Alap szerelési csomag: 45.000,-Ft+ÁFA
Egyedi szerelési csomag: kérje egyedi ajánlatunkat.

Klíma értékesítés

Klímaberendezések értékesítése. 

Általunk preferált klíma berendezés típusok: Gree,  Nord, LG, Daikin

Klíma beszerelés

Munkánkért minden esetben felelősséget vállalunk. Kollégánk szakképzett, Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál regisztrációval rendelkező szakember.

Klíma karbantartás

A felszerelt és üzembe helyezett készülék(ek) karbantartását a fogalmazó által megadott időszakban, általában évente kétszer szükséges elvégezni!

Klíma szerelés

 Az általunk értékesített klíma berendezések megbízható, minőségi készülékek, megfelelő szakszervizzel és  alkatrész ellátással. Vállaljuk klímája garancia időn belüli- és túli javítását.